Privacy- en cookieverklaring

Yourtravelguideonline.com is een persoonlijk reisblog, waarop ik elke bezoeker enorm waardeer. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn naar mijn bezoekers. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over mijn werkwijze en het gebruik van persoonsgegevens. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, dan kan je mij een e-mail sturen. Door de informatie en diensten op Yourtravelguideonline.com te gebruiken, gaat u akkoord met deze privacy verklaring en de voorwaarden die hierin zijn opgenomen. 

Privacy

Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als de mijne. Daarom ga ik altijd vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens, ingevoerd op mijn blog, en zal ik dergelijke gegevens nooit verkopen aan externe partijen. Mijn blog heeft een beveiligd https-adres, zoals je aan het groene slotje in de adresbalk kunt zien. Ik geef je hier inzicht in welke persoonlijke gegevens ik van je ontvang, als je mijn blog bezoekt. 

Reactie achterlaten

Onder elk blog dat ik schrijf kan jij een reactie achterlaten. Ik vraag je dan om je naam en e-mailadres in te vullen en eventueel ook een website. Tevens wordt je ip-adres meegestuurd. als je een reactie achterlaat. Deze gegevens zal ik nooit gebruiken om door te verkopen aan derden, of om aan derden te laten zien. Mocht je een reactie hebben gegeven, waar je achteraf niet meer blij mee bent, dan kan je deze door mij laten verwijderen.

Links naar andere websites

Geregeld link ik in mijn blog naar andere websites, waar je bijvoorbeeld aanvullende informatie over een onderwerp kunt vinden. Dit doe ik om je van de beste informatie te voorzien. Echter ben ik niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites.

Blogs delen op jouw social media

Onder elk blog vind je 6 icoontjes waarmee je mijn artikel kunt delen op jouw eigen social media kanalen. Uiteraard ben ik erg blij als je de moeite neemt om iets van mij te delen. Op die manier lezen weer meer mensen mijn verhalen en tips. Wanneer jij een artikel van mij deelt op één van je social media kanalen kan ik dit zien. Deze informatie wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt of doorverkocht aan derden.

Cookies & Google Analytics

Voor analysedoeleinden maak ik gebruik van Google Analytics, die op hun beurt weer cookies gebruiken. Met de gegevens die Google Analytics voor mij verzamelt kan ik mijn blog verder verbeteren. Voorbeelden van gegevens die verzameld worden en die ik kan zien zijn: de browser die je gebruikt om mijn blog te bekijken, de tijd die je doorbrengt op mijn blog en welke pagina’s je bekijkt voor hoe lang. Uiteraard wordt er door Google Analytics vertrouwelijk omgegaan met de persoonsgegevens van wie dan ook en worden deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt dan de analyse.

Cookies uitschakelen

Mocht je het niet prettig vinden dat er cookies worden gebruikt, dan bestaat de mogelijkheid om deze uit te schakelen. Het uitschakelen van cookies kun je doen in je browserinstellingen. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de website van de aanbieder van de browser zelf.

Cookies van derde partijen

Het is mogelijk dat derden op deze website adverteren of dat er gebruik gemaakt wordt van een andere dienst. Daarvoor plaatsen deze partijen in sommige gevallen cookies. Deze cookies zijn niet door Yourtravelguideonline.com te beïnvloeden.

Hosting

Yourtravelguideonline.com is, net als alle andere websites, ondergebracht bij een hostingpartij. Deze host gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.