Mijn laatste blog! Feest je mee?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is mijn laatste blog. Het afgelopen jaar ben ik erachter gekomen wat ik écht leuk vind om te doen. Wat dat is? Schrijven over alles wat met reizen te maken heeft. Op mijn blog komen mijn passie voor fotograferen, reizen en schrijven samen. Uhhh, en de titel dan? Ik heb iets te vieren. Het is namelijk 1 augustus en dat betekent dat Yourtravelguideonline alweer één jaar bestaat. In deze laatste blog van mijn eerste jaar als reisblogger blik ik terug op een fantastisch jaar. 

Drakensbergen KwaZulu-Natal Zuid-Afrika

Het eerste jaar van Yourtravelguideonline

Yourtravelguideonline bestaat toch al langer dan een jaar? Klopt! Tijdens onze roadtrip Zuid-Afrika in maart 2016 ben ik begonnen met het bijhouden van een blog. Deze was voornamelijk bedoeld voor familie en vrienden die op de hoogte wilden blijven van onze avonturen in Zuid-Afrika. Vooraf aan onze reis had ik snel een website gebouwd via WIX, a hell of a job voor een digibeet als ik. Het bloggen vond ik zó leuk dat ik er verder mee wilde. Zo gezegd zo gedaan. Gaandeweg was ik meer bezig met de achterkant van mijn blog dan met bloggen zelf. Ik stuitte op veel problemen waar ik zelf geen antwoord op wist en de helpdesk van WIX liet veel te wensen over.

Mijn vragen bleven onbeantwoord en de frustratie groeide. Het plezier in bloggen verdween, en ik overwoog om echt mijn laatste blog te schrijven. Dit was voor mij het moment om over te stappen naar WordPress. Een ding wist ik zeker na mijn WIX-avontuur, het bouwen en het onderhoud van mijn nieuwe website zou ik volledig uit handen geven. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van. Samen met Cristel heb ik er hard aan gewerkt om de nieuwe website op 1 augustus in de lucht te krijgen. En daarom zie ik deze datum als officiële startdatum voor mijn blog.

Veel verandert in één jaar tijd

En wat is er veel veranderd ten opzichte van mijn zelfgemaakte website. De lay-out is compleet anders, social media knoppen zijn toegevoegd en de interactie met lezers is veel groter. Ik ben erg tevreden over hoe mijn website eruitziet. Ik heb bewust gekozen voor de kleuren grijs en wit om het rustig te houden, het gaat immers om de tekst en de foto’s. Ook mijn blogs zijn in het afgelopen jaar veranderd. Waar ik aan het begin in dagboekvorm schreef, schrijf ik nu informatief. Soms lees ik een oude post en dan denk ik, daar moet hoognodig met een kritisch oog naar gekeken worden. Dit ga ik in de komende periode doen voor mijn Zuid-Afrika blogs.

Na een jaar kan ik zeggen dat ik ontzettend trots ben op mijn blog. Waar in het begin moest doen met familie en vrienden als lezers, heb ik inmiddels maandelijks gemiddeld 1.500 unieke bezoekers. Ik blijf het indrukwekkend vinden dat mijn verhalen door zoveel mensen gelezen worden. Dit had ik niet durven dromen toen ik een jaar geleden begon.

Social media

Niet alleen qua bezoekers op mijn blog ben ik flink gegroeid, maar ook op social media groei ik nog steeds. Zo heb ik ruim 250 volgers op Facebook en ben ik op Instagram de 500 volgers gepasseerd. Op Twitter heb ik nog een paar volgers nodig om ook daar de 500 aan te tikken. Voor ik begon met bloggen had ik he-le-maal niks met social media. Het heeft dan ook even geduurd voor ik wist hoe alles werkte en wat je er mee kunt. Inmiddels zie ik wel in dat social media een belangrijk onderdeel is van je blog.

Door het bloggen heb ik ook Instagram ontdekt. Erg leuk om fantastische foto’s van anderen te zien, maar ook om je eigen reisfoto’s te delen. De populairste foto op Instagram werd 204 keer geliked. Het is een foto van mijzelf naast een immens grote cactus in de buurt van Piestewa Peak in de staat Arizona. Een goede nummer 2 is de foto die ik nam in Bryce Canyon National Park,  deze werd 193 keer geliked.

Mijn meest gelezen blogs

In het afgelopen jaar publiceerde ik maar liefst 179 artikelen, inclusief ‘Mijn laatste blog! Feest je mee?’ en de artikelen die voor 1 augustus 2016 online zijn gekomen. Op mijn artikelen ontving ik ruim 300 reacties via mijn blog. Benieuwd welke artikelen het meest gelezen zijn het afgelopen jaar? Ik heb het voor je uitgezocht en dit is de top 5. Heb je het artikel nog niet gelezen? Klik dan op de titel achter het nummer. Wellicht doe je nog reisinspiratie op!

Route roadtrip Zuid-Italië

5 | Roadtrip Zuid-Italië in beeld | Wegdromen bij 20 foto’s

Gelukkig staat er een artikel in de top 5 van mijn geliefde Italië, het land waar ik me zo ontzettend thuis voel. We maakten er vorig jaar een geweldige roadtrip door de regio’s Campania en Puglia. We reden door adembenemende landschappen, bezochten pittoreske dorpjes, genoten van het overheerlijke eten en sliepen in bijzondere accommodaties.

De leukste steden van Nederland Zwolle

4. Wat doen in Zwolle | 10 tips voor een weekend weg in eigen land

Erg tof dat het artikel over Zwolle in de top 5 van meest gelezen blogs staat. We wonen in een uitermate fijn land waar ontzettend veel leuke plekken zijn. Ik ga graag en regelmatig op pad in ons kleine kikkerlandje. Voorlopig ben ik nog niet klaar met het ontdekken van mooie plekken in Nederland. Een stad helemaal uitpluizen, op zoek naar dat ene leuke lunchzaakje of genieten van de mix van historische gebouwen en moderne architectuur. Dit, en nog veel meer, kan je allemaal zien in de sfeervolle Hanzestad Zwolle.

Addo Elephant National Park Zuid-Afrika

3. Terugblik roadtrip Zuid-Afrika | Route, planning en accommodaties

Een mooie notering voor het artikel waarin ik terugblik op onze allereerste roadtrip. Het werd er een met vele hobbels, letterlijk en figuurlijk, waar we veel van geleerd hebben. In drie weken tijd hebben we een indrukwekkende én lange route (4.832 km) afgelegd. Zuid-Afrika is een land van contrasten. Uitgestrekte witte zandstranden, authentieke dorpjes, (wild)parken en de constant veranderende landschappen wisselen elkaar in rap tempo af. Het land heeft mij verrast én geraakt. Ik wil zeker meer zien van het continent Afrika.

Yosemite National Park Verenigde Staten

2. Route roadtrip Amerika | Een rondreis door het zuidwesten

Zelf ben ik gek op artikelen van andere reisbloggers waarin zij de route van hun roadtrip delen. Erg inspirerend en leuk om te lezen. Tijdens het schrijven van dit soort artikelen wordt de voorpret alleen maar groter, heerlijk! De route die we vooraf bedacht hadden, hebben we uiteindelijk ook gereden. Het werd een reis door overweldigende natuur en prachtige steden die ik niet snel zal vergeten. Vooral de nationale parken hebben op mij een grote indruk gemaakt.

Eten in Rotterdam Posse

1. Eten in Rotterdam | De leukste lekkerste hotspots op een rij

Een verrassende nummer 1. Eerder dit jaar trotseerden we het winterse weer om een weekend in Rotterdam te verblijven. We wandelden kilometers door deze iconische havenstad. Met het koude weer zochten we regelmatig een hippe hotspot op om ons op te warmen en te genieten van een kop koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Het aanbod is groot, eten in Rotterdam kun je op bijna elke hoek van de straat. Waar je precies moet zijn vertel ik je in deze blog.

Diversiteit aan artikelen

Naast het schrijven van reisgerelateerde blogs schreef ik afgelopen jaar ook persoonlijk blogs. Zo schreef ik over mijn meest emotionele reis van 2016 en deelde ik onlangs ons verhaal over hoe het is als twee mannen op reis gaan. Daarnaast introduceerde ik vaste rubrieken op mijn blog als ‘WildlifeWednesday’ en ‘Vrijwilligerswerk in’. Van deze laatste rubriek is inmiddels het laatste interview gepubliceerd.

Wat heeft 1 jaar Yourtravelguideonline mij gebracht?

Heel veel! Een jaar geleden had ik geen idee hoe WordPress werkte, had ik nog nooit van Google Analytics gehoord en wist ik niet wat SEO inhield. Gelukkig is er ontzettend veel informatie op internet te vinden en heb ik mij dit inmiddels eigen gemaakt. Maar ik leerde ook ontzettend veel over mijzelf, over bloggen, schrijven en fotograferen. Het afgelopen jaar heb ik persoonlijk een ontzettende groei doorgemaakt.

Ik vind het geweldig om mijn reiservaringen te delen met anderen mensen. Zo geniet ik er elke keer weer van als iemand mij een mail stuurt met vragen. Zo fijn om iemand te kunnen helpen om van zijn reis een onvergetelijke tijd te maken. Samengevat heeft het mij één belangrijk ding gebracht: plezier hebben in iets wat je doet.

Ik moet je teleurstellen als je denkt dat ik het afgelopen jaar gratis reisjes heb gekregen. Als je alleen daarom begint met bloggen ben je volgens mij verkeerd bezig. Op persreis gaan moet niet het hoofddoel zijn. Ik blog omdat ik het leuk vind, en als er iets op mijn pad komt is dat leuk. Het afgelopen jaar heb ik diverse dingen aangeboden gekregen maar ik ga lang niet op alles in. Voorwaarde voor mij is dat het bij mij én mijn blog moet passen.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie. In mijn eerste jaar als reisblogger heb ik weleens iets gekregen.

 • Rondleiding Kasteel de Haar
 • Kaarten voor een burlwandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen
 • Entreekaarten voor de beklimming van de St.Romboutstoren in Mechelen
 • Stadswandeling Zwolle
 • Cadeaubon voor een overnachting in een Hampshire Hotel

Yourtravelguideonline Marcel Korbee

Waar staat Yourtravelguideonline nu en waar wil ik heen?

Ik ga er geen doekjes om winden, ik wil groeien met mijn blog. Als ik zie waar ik nu na 1 jaar al sta, heb ik er het volste vertrouwen in dat mij dat gaat lukken. Een blog bijhouden kost tijd, veel meer dan men denkt. ‘Dat doe je er wel even naast’ is dan ook een veelgehoorde opmerking. Mensen hebben vaak geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik besteed zo’n 30 uur per week aan mijn blog, naast mijn freelance schrijversvak en parttime baan. Deze uren besteed ik niet alleen aan het schrijven van artikelen, maar ook aan social media, contacten leggen, lezen, fotobewerking en nog veel meer werkzaamheden.

Het afgelopen jaar is voor mij één ding duidelijk geworden, mannelijke reisbloggers zijn er niet veel. Erg jammer! De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het als man moeilijk is om aan boord te komen van pr-bureaus of ingeschreven te worden op perslijsten. Je zou verwachten dat meer diversiteit wenselijk zou zijn. Helaas is dit tot nu toe niet gebleken. Mijn doelgroep is immers een andere dan die van jonge meiden. Ik ben van mening dat het niet uitmaakt of je man of vrouw bent en er niet alleen naar de cijfers gekeken moet worden. Het gaat om de kwaliteit die je levert. Omdat ik geen negatieve energie wil verspillen aan feit of een pr-bureau wel of niet geïnteresseerd is in mij of mijn blog, richt ik mij vooral op de ontwikkeling van Yourtravelguideonline. De komende periode ga ik er dan ook vol tegenaan om de zichtbaarheid van mijn blog én mezelf te vergroten.

Mijn laatste blog

Het was een jaar van prachtige reizen, vallen en opstaan en leuke ontmoetingen. Maar bovenal een jaar waarin ik het plezier terugvond in iets wat ik doe. Het bloggen geeft me energie en voldoening, heerlijk! De titel was misschien even schrikken voor je, maar ik kan je geruststellen. Voorlopig blijf ik mijn reiservaringen delen en schrijven over mooie bestemmingen, dichtbij of ver weg. Met mijn laatste blog sluit ik een fantastisch eerste blogjaar af. Dit feestje wil ik vieren met jullie, mijn lezers. Mijn blog kan immers niet bestaan zonder lezers, en daar ben ik jullie heel dankbaar voor!

Proost je mee op één jaar Yourtravelguideonline?

Deel dit bericht:

52 reacties op “Mijn laatste blog! Feest je mee?

 • 1 augustus 2017 at 06:46
  Permalink

  Gefeliciteerd Marcel!

  Altijd mooi als iemand kan doen wat hij leuk vindt en zijn passie kan volgen.
  Cheers to that!
  Ilse

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:25
   Permalink

   Dankjewel Ilse! Het geeft me zoveel energie dat ik heb gevonden wat ik het liefst doe, zo fijn!

   Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:28
   Permalink

   Dankjewel Daphne! Dat gaat goed komen, ik heb er alle vertrouwen in.

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 08:50
  Permalink

  Het was een geweldige samenwerking met je om deze website neer te zetten. Eindelijk iemand die meewerkt en niet achterover gaat zitten wachten tot de website op het internet staat zonder enige medewerking te verlenen en nog steeds trouwens. Ik wens je 1 miljoen en nog meer bezoekers want je foto’s zijn prachtig en je verhalen heel goed en informatief. YOU GO GO GO Marcel !!!!

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:30
   Permalink

   Erg leuk om te horen Cristel! Het was mij een waar genoegen om dit project met jou te mogen doen, en nog steeds. Bedankt voor je lieve woorden.

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 08:57
  Permalink

  Hoera, gefeliciteerd! 1 mooi jaar achter de rug en op naar de volgende jaren! Het is een fijne maar/en tijdsintensieve hobby he. 🙂

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:31
   Permalink

   Dankjewel Lotte! Het kost inderdaad veel tijd, maar als je iets leuk vindt om te doen is dat niet erg. Het geeft me enorm veel energie, op naar het volgende feestje.

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 08:58
  Permalink

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan en ben blij dat je er niet mee stopt haha. Nette cijfers ook, mag je trots op zijn!!

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:33
   Permalink

   Dankjewel Lies! Natuurlijk stop ik niet, daar vind ik het veel te leuk voor. Ik ben zeker erg trots op de cijfers, al vind ik dit ondergeschikt aan het plezier dat ik eraan beleef.

   Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:33
   Permalink

   Dankjewel Marja! Ik ga zeker door, je kan nog veel verhalen van mij verwachten.

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 13:41
  Permalink

  Jeujjj, je blijft bloggen, fijn! Ik vind het juist leuk, een man die blogt. Vooral blijven doen. Ik heb je zien groeien als blogger, heel mooi! Je hebt de burlwandeling ook op mijn wishlist gezet. Maar eens achteraan voor het najaar!

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:38
   Permalink

   Bedankt voor je compliment Marcella, leuk om te horen! Had ik je even op het verkeerde been gezet? Natuurlijk blijf ik bloggen, ik vind het veel te leuk. De burlwandeling kan ik je aanraden, indrukwekkend om te zien. Als je gaat, laat het even weten. Misschien kunnen we een kop thee drinken 🙂

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 14:56
  Permalink

  Je had me even tuk met de titel. Ik dacht echt whát, gaat ie er mee stoppen…..en dat terwijl je altijd zo enthousiast bent. Gefeliciteerd met je jaar als blogger. Je bent lekker bezig. Ik herken wel het e.e.a. , zo was ik bijvoorbeeld ook een totale onwetende als het ging om Social Media. Werken aan je blog is leuk, maar o zo tijdrovend. Ik doe het inmiddels alweer ruim 2 1/2 jaar en er zit al veel tijd en liefde in.
  Ga zo door met schrijven en genieten van je reizen, dan genieten wij met je mee!

  Beantwoord
  • 1 augustus 2017 at 17:42
   Permalink

   Je bent niet de enige die ik op het verkeerde been heb gezet. Stoppen? No way! Daar vind ik het veel te leuk voor, ik moet er niet aan denken om afscheid te nemen van het schrijven. Bedankt voor je lieve woorden!

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 18:21
  Permalink

  O jee, ik schrok echt! Ik kon me gewoon niet voorstellen dat het echt je laatste blog zou zijn, want dat je er plezier in hebt is aan alles te merken. Gelukkig kan ik gewoon verder blijven lezen!

  Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:05
   Permalink

   Je kunt gewoon blijven lezen Yvonne! Het afgelopen jaar is me duidelijk geworden dat dit is wat ik wil.

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 18:28
  Permalink

  Heel interessante post, zeker voor een beginnende blogger als ik 🙂
  Fijn te lezen wat je al bereikt hebt op dat ene jaar, en ik weet zeker dat het alleen maar meer wordt.
  Er kruipt idd erg veel tijd in, maar zolang het je voldoening brengt of in die richting duwt waar je uiteindelijk heen wil, geeft het zoveel energie! 🙂
  Zeer veel succes!

  Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:08
   Permalink

   Dankjewel Marie-Lise! De voldoening is heel erg groot. De tijd die ik aan het bloggen kwijt ben geeft me enorm veel energie. Leuk dat je ook begonnen bent met bloggen. Je website ziet er goed uit! Ik zag dat je op plekken in Amerika en Italië bent geweest waar wij ook onlangs zijn geweest. Ook jij heel veel succes!

   Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:10
   Permalink

   Zeker weten Eva, ik ga er helemaal voor!

   Beantwoord
 • 1 augustus 2017 at 20:53
  Permalink

  Gefeliciteerd!! En dat gaat je zeker nog een keer in je voordeel werken. .dat je man bent in een overwegend vrouwen wereldje!! Je bent van harte welkom!!

  Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:10
   Permalink

   Dankjewel Jacomijn! Ik voel me thuis in het vrouwen wereldje van de bloggers hoor, geen misverstand hierover. We zullen zien of het een keer in mijn voordeel gaat werken 😉

   Beantwoord
 • 2 augustus 2017 at 08:53
  Permalink

  Haha ja ik denk dat IEDERE blogger zich op het begin verkijkt wat voor een impact die op de rest van je leven/je tijd heeft haha ;p Leuk dat je alweer een jaar blogt zeg! Ik schrok inderdaad even van de titel, dacht dat je wilde gaan stoppen ;p Maar ik neem aan dat je bedoelde de laatste blog van je eerste jaar? 😉

  Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:12
   Permalink

   Stoppen is totaal niet aan orde, moet er niet aan denken! Hoop dat ik je inmiddels heb kunnen geruststellen. Het was inderdaad de laatste blog van mijn eerste blogjaar 🙂

   Beantwoord
 • 2 augustus 2017 at 16:41
  Permalink

  Nou Marcel, je bent echt ontzettend goed bezig. En ik ben er trots op dat ik een klein deel van je ontwikkeling heb mogen meemaken. Ga zo door! Ik zie je dan misschien niet meer op ‘school’ maar ik blijf je volgen hoor!
  Lieve groet van Heidi

  Beantwoord
  • 2 augustus 2017 at 19:14
   Permalink

   Dankjewel Heidi, erg lieve woorden! Leuk dat je me blijft volgen en wie weet zien we elkaar nog eens. Ik wens je succes met het vervolg van de opleiding en dat je je specialisatie vindt die bij je past.

   Beantwoord
 • 2 augustus 2017 at 21:09
  Permalink

  Ik was al bang, ik heb je blog pas net ontdekt 😉 Happy Blog anniversary en Blog on!

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:12
   Permalink

   Dankjewel Sanne! En wat leuk dat je m’n blog hebt ontdekt.

   Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:14
   Permalink

   Dankjewel Linda! Ik ga m’n best doen om volgend jaar te kunnen zeggen: wat een fantastisch 2e blogjaar heb ik achter de rug.

   Beantwoord
 • 3 augustus 2017 at 13:56
  Permalink

  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van dit blog! Dat er nog vele jaren vol avonturen en mooie verhalen mogen volgen!

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:15
   Permalink

   Dankjewel Marlieke! Ik ga er helemaal voor en er staan genoeg reisjes op de planning dus dat gaat helemaal goedkomen.

   Beantwoord
 • 3 augustus 2017 at 17:13
  Permalink

  Van harte Marcel! Je hebt ook een superleuk blog. Ga zo door! Jouw Eten in Rotterdam blog deel ik elke keer als ik hem via Twitter voorbij zie komen. Ben het er gewoon helemaal mee eens wat daar instaat

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:17
   Permalink

   Dankjewel Helena! Bijzonder hè, dat mijn meest gelezen artikel over eten gaat. Lief van je dat het artikel steeds deelt, en dat je het met me eens bent 😉

   Beantwoord
 • 3 augustus 2017 at 20:53
  Permalink

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat grappig dat het artikel over Rotterdam zo goed gelezen is. Dat heb ik met mijn blog over Den Haag… en dat terwijl ik toch vooral internationaal reisblogger ben, haha! Heel veel succes met de komende stappen en mijlpalen voor je blog.

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:24
   Permalink

   Dankjewel Edith! Ik vond het best shocking eigenlijk om te zien dat Eten in Rotterdam m’n meest gelezen artikel is. Als reisblogger verwacht je op z’n minst dat het een artikel zou zijn over een stad of land.

   Beantwoord
 • 4 augustus 2017 at 21:51
  Permalink

  Wat een rot titel 😉 Dacht eindelijk een leuke blogger (ja, met nadruk mannelijk) te volgen voor inspirerende blogs krijg je zo’n titel voor ogen. Gelukkig ga je niet stoppen. Je hebt een mooi eerste jaar gehad en ik ben heel nieuwsgierig wat je nog allemaal voor ons in petto hebt in je tweede jaar. Want ik natuurlijk blijf volgen. Goed bezig en gewoon lekker doorgaan!

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:35
   Permalink

   Ik heb lang getwijfeld over de titel, wilde iets speciaals. Aan de reacties te zien is dat in elk geval gelukt. En aan stoppen moet ik niet denken, daar vind ik bloggen veel te leuk voor. Mannelijke bloggers zijn inderdaad dun gezaaid, erg jammer. Leuk dat je me blijft volgen Niels! En uiteraard blijf ik jou ook volgen want je hebt een inspirerend blog met prachtige foto’s.

   Beantwoord
 • 5 augustus 2017 at 09:13
  Permalink

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Gelukkig ga je niet stoppen, nog veel leuke en mooie blog en reisjaren gewenst!

  Beantwoord
  • 5 augustus 2017 at 16:43
   Permalink

   Dankjewel Gabrielle, gaat helemaal goedkomen!

   Beantwoord
 • 6 augustus 2017 at 20:06
  Permalink

  Ja inderdaad ik schrok en geloofde echt dat je wilde stoppen – gelukkig is dit niet zo en kan ik blijven genieten van je blogs/artikelen. Tof dat je al een jaar bezig bent en je ook komende jaar wilt doorgroeien. Enorm veel succes!

  Beantwoord
  • 9 augustus 2017 at 17:51
   Permalink

   Dankjewel Diana! Stoppen? Ik moet er niet aan denken, daar vind ik het veel te leuk voor.

   Beantwoord
 • 3 maart 2018 at 11:19
  Permalink

  Hoi Marcel,
  Ik heb wat zitten lezen op je blog. Het ziet er echt goed uit! Ik hou van mooie foto’s en goed geschreven stukken. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat lang niet altijd het geval is in de blogwereld. Als beginnend blogger herken ik veel in je verhaal (met veel plezier heel hard werken). Leuk! Ik blijf je volgen.

  Grtz Claudia

  Beantwoord
  • 7 maart 2018 at 18:55
   Permalink

   Hoi Claudia, Bedankt voor je reactie en complimenten. Leuk om te horen. Ik deel je mening helemaal wat betreft het schrijven van goede stukken. Ik wens je heel veel succes met je blog, en ik zal binnenkort eens komen lezen.

   Beantwoord
  • 1 mei 2019 at 12:38
   Permalink

   Dankjewel, maar dit was niet mijn laatste blog. Het was mijn laatste blog in het jaar waarin mijn blog 1 jaar bestond. Daarna zijn nog vele blogs online gekomen.

   Beantwoord
  • 30 juli 2019 at 06:40
   Permalink

   Dankjewel, leuk om te horen!

   Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.