De maand van yourtravelguideonline | November 2016

De feestdagen komen dichterbij en het jaar 2017 nadert met rasse schreden. Voor we ons gaan storten op de marsepein, pepernoten, kalkoen en kerststol blik ik eerst nog even terug op de afgelopen maand. November was een maand die stond voor nieuw leven, bewustwording, omringd zijn door lieve vrienden en reisplannen maken voor het komend jaar. Daarnaast moest ik weer flink aan de bak voor mijn studie en uiteindelijk verdween de chaos op m’n werk als sneeuw voor de zon, heerlijk! Voor ik er erg in had was november voorbij. Benieuwd naar wat mij bezighield de afgelopen weken? Lees snel verder!

#yourtravelguideonline

In november publiceerde ik minder blogs dan de maanden ervoor. Ondanks dat ik minder blogs schreef bleven mijn bezoekersaantallen gelijk. Ik ben dan ook tevreden over de cijfers van november. Burlwandeling Amsterdamse Waterleidingduinen was de meest gelezen blog van november. Het was fascinerend om van zo dichtbij mee te maken hoe de herten indruk proberen te maken op de hindes. Mijn favoriete blog van november was Kleurrijke steden. Tijdens het schrijven van deze blog realiseerde ik me dat we inmiddels heel veel van de wereld hebben gezien. Leuk om te zien is hoe goed Terugblik roadtrip Zuid-Afrika het blijft doen.

Binnenkort lanceer ik een winactie op mijn blog. Ik mag namelijk iets heel gaafs weggeven aan één van mijn lezers. Wat het is? Dat houd ik nog even geheim! 

#yourtravelguideonline op social media

Ik dacht de problemen met Instagram opgelost te hebben maar helaas bleek ik te vroeg gejuicht te hebben. Nog steeds vertoont mijn telefoon kuren bij het plaatsen van een foto. Deze twee foto’s waren in elk geval favoriet bij mijn volgers. Benieuwd naar mijn foto’s op Instagram of wil je me volgen tijdens mijn reizen? Kijk op @yourtravelguideonline en reis met me mee! 

Instagram November 2016

#yourtravelguideonline reizen

November was een maand waarin we niet zijn weggeweest, ook weleens lekker! Dit jaar hebben we nog één bestemming op de kalender staan, Luxemburg-Stad. In de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg brengen we met z’n tweeën de kerstdagen door. Heerlijk vooruitzicht! Tips zijn altijd welkom.

Ondertussen zijn we druk bezig met het uitwerken van ons reisplan 2017. Een drietal bestemmingen liggen inmiddels vast. Zo gaan we een lang weekend naar Rotterdam, Texel en Inzell. Onze eerste grote reis voor volgend jaar gaat naar Amerika. We willen een roadtrip door het zuidwesten maken met als startpunt San Francisco en als eindpunt Los Angeles. Over de precieze invulling van onze route zijn we nog niet uit. 

#yourtravelguideonline persoonlijk

De maand begon met heuglijk nieuws. Op vrijdag 4 november ben ik oudoom geworden van een prachtig meisje met de namen Milou Isabella. Een bijzonder moment, niet in de laatste plaats dat je je realiseert dat je broer opa is geworden en je moeder overgrootmoeder. Een dag later bleek de geboorte van Milou mij geïnspireerd te hebben voor het schrijven van een handpalmfragment. Tijdens de studiebijeenkomst schreef ik:

De roze verkreukelde vingertjes met kleine nageltjes zaten om haar duim gevouwen. Het was alsof de nageltjes net geknipt waren. De vingertjes zagen er lief uit en voelde zacht en warm aan, zoals dat bij een pasgeborene hoort te zijn. Zo klein en zo kwetsbaar. Inmiddels is het handje het verlengstuk geworden van alles wat haar zo ondeugend maakt. Altijd met dat handje alles pakken, ook al mag het niet

De maand van yourtravelguideonline november 2016

Inmiddels heb ik de eerste module op zak en ben ik gestart met de tweede, het verhaal vormgeven. De eerste opdracht, het schrijven van een openingsscène, heb ik inmiddels ingeleverd en is beoordeeld door mijn docente. Ze bleek onder de indruk te zijn! Ik ben in een soort flow gekomen wat betreft mijn studie. Heb er enorm veel plezier in, leer ontzettend veel en loop over van ideeën. 

November stond in het teken van eten en bijkletsen met vrienden, altijd fijn! De eetclub kwam na lange tijd weer samen. We hadden veel te bespreken en het uitgebreide menu smaakte goed. Een geslaagde en gezellige avond. Zeker zo geslaagd was het samenzijn met de Brabantse vriendenclub. Iedereen had iets gemaakt en we genoten van elkaars gerechten. Afgelopen zaterdag aten we tapas met vrienden. Het was alweer even geleden dat we elkaar gezien hadden, er was veel om over te praten. 

Nieuw leven en nieuwe reisplannen maken in november 

November was voor mij een happy maand. Een geboorte, veel vrienden om me heen, diepgaande gesprekken met een vriendin en een studie die bij me past. Alles viel op z’n plek deze maand! Heb jij ook een gelukkige maand achter de rug? Ik wens jullie een warme december en alvast fijne feestdagen!

Deel dit bericht:

2 reacties op “De maand van yourtravelguideonline | November 2016

 • 3 december 2016 at 12:30
  Permalink

  November was voor mij een vreselijke maand. Mijn hoogtepunt was een reis naar Jordanië: dat was genieten!

  Helaas heb ik nog geen grote plannen voor volgend jaar. Misschien blijf ik noodgedwongen dichter bij huis…

  Beantwoord
  • 4 december 2016 at 13:12
   Permalink

   Ik heb inderdaad gelezen dat het een vreselijke maand voor je was. Hoop dat je er niet teveel hinder van ondervindt en dat je klachten snel over zijn. Sterkte! Goed te horen dat je hebt genoten van je reis naar Jordanië, het land staat op m’n bucketlist. Wie weet komen er nog grote plannen, you never know. Niks mis mee toch om dichterbij huis te blijven alhoewel ik heel goed begrijp dat het niet fijn is als dit noodgedwongen moet.

   Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.