Disclaimer

Alles op Yourtravelguideonline.com is geschreven door mijzelf en ook de foto’s zijn door mij gemaakt. Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wil je tekst of foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag het me via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.

Soms werk ik samen met een bedrijf dat past bij mijn doelgroep: reizigers die het liefst een roadtrip of stedentrip maken. Gesponsorde producten of diensten zijn altijd producten of diensten die ik zelf ook zou kiezen en mijn eerlijke mening hierover vind je terug in de blogs. Mijn doel is niet om met Yourtravelguideonline.com producten of diensten aan te prijzen. De lezer voorzien van nuttige en eerlijke informatie staat bij mij bovenaan.

In sommige artikels staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij iets koopt via deze links, zonder dat het jou iets extra’s kost. Win-win, want zo kan ik jou meer inspirerende verhalen en foto’s blijven voorschotelen, doordat mijn kosten deels gedekt worden.

Ik heb de informatie van de artikels nagetrokken op het moment van schrijven en ik loop geregeld blogs na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen daarvan en zou het waarderen als je me op de hoogte stelt van onjuiste info via een mailtje. Zo kan ik de info aanpassen en hebben anderen weer de meest accurate gegevens.

Sinds augustus 2017 is Yourtravelguideonline geregistreerd als bedrijf onder KvK-nummer 69378835